İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE - Ayşe Erkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF 2022

Okulumuzda, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün projesi kapsamında, HEDEF 2022 Projesi kapsamında, YKS ve LGS'ye girecek öğrencilerimiz için çalışmalara başlandı. Öğrencilerimizin üniversiteye hazırlık ve kariyer seçim aşamasında desteklenmesi için "Akademik Takip Komisyonu" oluşturuldu. 11. ve 12. Sınıflardan sorumlu müdür yardımcımız Hamdi ATEŞ, okul rehber öğretmenimiz Sümeyye SUNDUR ve zümre başkanlarımızdan bir komisyon oluşturuldu. Komisyon, YKS Hazırlık Planı oluşturmak amacıyla, Okul Müdürümüz Hikmet TEPELİ başkanlığında toplandı. Bu plan çerçevesinde, öğrencilerimizin akademik olarak takip edilmesi için bir takvim oluşturuldu. Toplantıda, Hedef 2022 Projesi kapsamında şu kararlar alındı:

1.    Destekleme ve Yetiştirme Kursları kapsamında yapılacak işlemler

2.    12'nci sınıflarla ilgili TYT ve AYT deneme programı oluşturulması

3.    Öğrencilere yönelik eğitim koçluğu, koç öğretmenlerin belirlenmesi

4.    Okul rehberlik servisinin yaptığı program dahilinde öğrenci ve velilerle bilgilendirme toplantılarının yapılması

5.    Hedef 2022 projesinin tanıtılması

6.    Tanıtım panosunun ve okul sitesindeki ilgili bölümlerin düzenlenmesi

7.    12. Sınıf velileriyle Ekim ayı içerisinde bilgilendirme toplantısı yapılması

Yayın: 28.02.2022 - Güncelleme: 28.02.2022 11:22 - Görüntülenme: 347

Etiketler :